Home   2011   2010  2009  2008

Naaktstrandje Groene Ster,
zeker op 1 januari het leukste strandje van Nederland.


Nieuwjaarsreceptie 2012
 

Vandaag was er even lichte paniek, want Sjimmie, één van de trouwste bezoekers van het strandje ontbrak. Gelukkig was alles goed met Sjimmie, maar hij moest, als razende reporter van Nederlands meest complete website over Nieuwjaarsduiken, eerst nog een fotoreportage maken van de geklede Nieuwjaarsduik in de stad.

De weersverwachtingen leken niet zo goed voor de nieuwjaarsreceptie, maar het viel erg mee. Ondanks de hete adem van de buienradar bleef het droog; behalve natuurlijk voor de Nieuwjaarsduikers. Dit jaar kwamen 12 strandje bezoekers elkaar het beste wensen voor het komende jaar. Een goed begin van het nieuwe jaar, waarin veel op het strandje zal gaan veranderen. Begin dit jaar zal de dam naar het strandje worden aangelegd en in september gaat het strandje volledig op de schop. Dat in september het strandje tijdelijk dicht gaat, daar willen we nu nog niet aan denken; eerst een mooie zomer!


foto: Pierre.

Sjimmie is binnen, het feest kan beginnen.Proost.Iedereen had weer iets meegebracht.En zoals elk jaar was er nu ook weer de loting van de grote Naaktstrand Quiz.
Dit jaar waren er 3 goede inzendingen. Vorige jaar bleef de 1e prijs nog op het strandje, maar nu ging de hoofdprijs naar Willem uit Amstelveen. Sjors en Tietsje wonnen dit jaar de beide troostprijzen.

En dan natuurlijk de lang verwachte Nieuwjaarsduik. Na 2 jaar achter elkaar geen duik kan het nu weer. Een van de weinige duiken zonder hoofdsponsor en die verder weinig om het lijf heeft. Helaas was een aantal strandjegangers door verkoudheid niet fit genoeg voor de duik, dus bleef het duikrecord staan op 6 deelnemers.


foto: Sjors.

De duik.


foto: Ella.

En nu wachten op de eerste stranddag van 2012.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend