Home   2009  2008

Naaktstrandje Groene Ster,
zeker op 1 januari het leukste strandje van Nederland.


Nieuwjaarsreceptie zonder nieuwjaarsduik 2010
 

Het nieuwe jaar had niet veel beter kunnen beginnen, dan met een vrijwel onbewolkte dag met temperaturen rondom het vriespunt. Op het winterplekje, uit de wind en in de zon, doet het al een beetje denken aan de zomer.
Het was met 14 bezoekers minder druk dan vorig jaar, maar toen stond er ook heel veel op het spel, met de mogelijke verplaatsing van het strandje naar het Domineesgat. Gelukkig hebben we met ons allen deze onzalige plannen van de gemeente kunnen verhinderen en mogen we op ons strandje blijven. Het strandje zal wel opnieuw worden ingericht, maar dit zomerseizoen nog niet.


foto:Sjors.

Ook een aantal vaste bezoekers was door andere verplichtingen afwezig. Met een iets kleinere bezetting werd het ook weer een hartverwarmend gebeuren aan de helaas bevroren Grote Zwemplas. Ondanks de opwarming van de aarde is toch de hele Grote Zwemplas bedekt met een enkele centimeters dikke ijslaag. Te dik voor de nieuwjaarsduik en te dun voor een rondje schaatsen. We moet het ook dit jaar weer doen met de foto van twee jaar geleden.


foto: Sjors.

Klaar voor de duik, sta je dan aan de ijskant.


Duik van 2007.

Het had zo mooi kunnen zijn.De tafel met de korte poten is weer rijk gevuld met veel lekkers. En dit is nog niet alles, de heerlijke slagroomstengels staan nog niet eens op de foto!
Met de beste wensen voor dit jaar werd ook het lief een leed van de afgelopen tijd gedeeld. Er kan toch veel gebeuren in de korte tijd dat je elkaar niet ziet.


foto: Sjors.

En ook al bijna een traditie, de loting van de Grote Naaktstrand Quiz. Dit jaar waren er drie goede inzendingen, waarvan één zonder mededinging (Sjimmie's zus).
De trekking door "notaris" Ella, was dit maal gunstig voor Sjors. Na twee maal een tweede prijs, was nu de eerste prijs voor Sjors. De troostprijs gaat dit maal naar de winnaar van vorig jaar; Willem uit Amstelveen. Beide winnaars veel plezier toegewenst met de prijs.De dichter Eelco genietend van de winterzon. Nu nog in het zwart gekleed, maar binnenkort weer naturel zomers bruin.De eerste zonsondergang van 2010.
Zon, we hopen dit jaar weer veel van je te genieten.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend